Patrick van Craenebroeck

Patrick Van Craenenbroeck  kan terugblikken op een vruchtbare artistieke loopbaan.

Patrick is een kunstenaar met het hart op de juiste plaats. Hij creëerde in 2014 de Hand in Hand Award voor de nationale sensibilisatiecampagne tegen reuma. Patrick helpt nog steeds mee om reuma in de kijker te zetten oa. via zijn nieuwe website, ga zeker een kijkje nemen. Zijn kunstwerken zijn fantastisch! 

Een greep: vele tentoonstellingen in binnen- en buitenland; meerdere werken in privé-verzamelingen en op openbare plaatsen; werk in het museum voor moderne kunst  in Plovdiv; geselecteerd voor de biënnale van Malta; opgenomen in diverse kunstencyclopedieën; uitgave van monografie, etc.

"Af en toe voel ik wat pijn in rug en spieren, door overbelasting. Dat legt dan een rem op mijn creatieve activiteiten. Maar dit is van voorbijgaande aard. GELUKKIG  MAAR! Het moet verschrikkelijk zijn om dagelijks tegen reumatische pijnen te moeten worstelen. Heb ik gemerkt in mijn nabije omgeving. Maar zo zijn er velen, ook kinderen. Onvoorstelbaar. Daarom mijn medewerking  aan dit mens-waardig initiatief."

 

Award