INZA

Inza, dochteronderneming van de zuivelcoöperatie Milcobel, draagt gezondheid hoog in het vaandel. Het streven naar een goede gezondheid maakt dan ook reeds enkele decennia deel uit van het Inza-DNA. We zijn er ons echter van bewust dat een goede gezondheid meer is dan enkel een gezonde, evenwichtige en gevarieerde voeding. Binnen het kader van het “Inza-Respect” programma, een 360° geïntegreerd sociaal en duurzaamheidmodel, geven we dan ook graag en geheel belangeloos onze steun aan het Fonds voor wetenschappelijk Reuma Onderzoek (FWRO). Want niet iedereen heeft het geluk om zijn of haar hele leven gezond en fit te blijven.

Reuma is één van de meest voorkomende auto-immuunziekten in Europa. Iedereen wordt er op de een of de andere manier wel mee geconfronteerd. Bovendien omvat de algemene term “reuma” een 200-tal aandoeningen wat de diagnose, behandeling en/of preventie niet eenvoudig maakt. Het FWRO ondersteunt de zoektocht naar behandelingen die een veelvoorkomende aandoening kunnen voorkomen, afremmen of behandelen. Daar werken wij graag aan mee. Uit overtuiging.

Inza zal 4 miljoen melkkartonnen bedrukken met informatie over "Samen tegen Reuma" om zo gans België te informeren en te sensibiliseren!