Nieuws december 2013

Jan Verheyen
Er zijn zo van die ziektes waarvan je de ernst pas beseft, als het je zelf overkomt. Reuma is zo'n ziekte. Het heeft niet de onmiddellijke impact van vreselijke, meer 'gemediatiseerde' ziektes, maar treft zeer veel mensen. In het ergste geval is het niet alleen een pijnlijke ziekte, ze kluistert mensen aan bed, maakt van voorheen actieve, sociale mensen potentieel geïsoleerde, vereenzaamde hulpbehoevenden. Daarom sluit ik me graag aan bij het initiatief van Marc Sluszny en zal ik de chocoladekaravaan vergezellen bij zijn tocht door West-Vlaanderen.
, ,
Negen laureaten van de Wetenschappelijke FWRO prijzen namen op 6 December 2013 hun prijzen in ontvangst uit de handen van H.K.H Prinses Astrid, ter gelegenheid van de prijsuitreiking georganiseerd door de Fondsen voor het Wetenschappelijk Onderzoek beheerd door de Koning Boudewijnstichting.
,
De 24 uur spinningmarathon georganiseerd door Natascha en Kimmie van GOOODSHAPE, met de hulp van STUBRU, tvv "Hand in Hand: Samen tegen Reuma" was een schot in de roos. 3 025 € gaat naar het wetenschappelijk reuma onderzoek
Axel Daeselaeire
Klik hier en ontdek welke Bekende Belgen er nog Hand in Hand, Samen tegen Reuma steunen!