Nieuws

Veel jongeren stappen over van de kinderafdeling naar de volwassenzorg zonder de nodige vaardigheden en kennis. Hierdoor vermindert hun betrokkenheid. Dit heeft tot gevolg dat deze mensen soms niet meer in opvolging blijven bij een reumatoloog. Door een goede ondersteuning van de jongere tijdens de transitie kunnen moeilijkheden worden aangepakt.
, , , , , , , ,
Een groep van 10 kunstenaars, zetten tijdens de zomermaanden, van 1 juli tot 30 september 2018, een ‘nijlpaarden parade’ doorheen het oude centrum van Antwerpen op.
Op 24 april was er, in het Cultuurfabriek van Sijsele, een boeiende infoavond over reuma. Gegeven door dokter Carron, dokter Van Praet en dokter Maeyaert. Alle opbrengsten, maar liefst 7115€, gingen integraal naar het Fonds voor Wetenschappelijk Reuma Onderzoek.
,
De ganse maand september is er een tentoonstelling van de kalligrafiewerken van Cecile Verdonck in de abdij van Dendermonde tvv HiH. Kom zeker een kijkje nemen. De abdij is open van 14-17uur Ingang Liturgisch Centrum LKD Dijkstraat 32-34, 9200 Dendermonde