Nieuws

,
Bekijk hier de mooie reportage van focus/wtv over Naomi (12) en Laura (16), 2 positieve meisjes die elke dag opnieuw moeten leren omgaan met reuma. Een aantal jaar geleden kregen ze de diagnose juveniele idiopatische artritis of kinderreuma. Door veel te bewegen en medicijnen op maat, houden ze de ziekte onder controle, al is een opstoot niet uitgesloten.
Marc Sluszny verzamelde in dit boek elf getuigenissen van Belgische sporticonen. Sluszny is er eigenlijk zelf ook één. Noem een sport en hij beoefende ze.De opbrengst van het boek gaat naar drie goede doelen: Hand in Hand, Samen tegen reuma, To Walk Again, Beyond the Moon. Aarzel dus niet om het boek te kopen! Lees hier het artikel van De Standaard:
, , ,
Tijdens het Belgisch Congres voor Reumatologie in Brugge, heeft de firma Pfizer een jogging georganiseerd om 7u15 waar 35 reumatologen/health professionals hebben aan deelgenomen. Per deelnemer hebben ze 50 euro tvv FWRO gestort.
, , , , , , , , , , , , , ,
De leerlingen van basisschool ‘Onze Lieve Vrouw college’ in Oostende liepen op 7 juni een bijzondere scholenloop ten voordele van, “Hand in Hand, samen tegen reuma”. Daarmee zamelden ze geld in voor kinderreuma. Naomi, één van hun mede-leerlingen, heeft zelf die ziekte. Haar klasgenoten wouden daarom graag meedoen aan deze actie!