Nieuws

Trek een sprintje naar www.tungrirun.be en schrijf je in voor de 30ste editie van #Tungrirun19 in Tongeren op 1mei! De opbrengst gaat dit jaar naar Hand in Hand, Samen tegen Reuma! Zet je sportschoenen maar al klaar! :) Onze peter Axel Daeseleire zal er ook bijzijn.
ECS2XL
ECS2XL organiseerde in 2018 talrijke acties ten voordele van Hand in Hand, Samen tegen reuma. Ze verzamelde maar liefst 1000€. Dank u voor dit fantastisch initiatief!  
, , ,
De Rozenkransschool in Wilrijk organiseerde een stokskesloop als Music for Life actie ten voordele van Hand in Hand, samen tegen kinderreuma. De leerlingen liepen maar liefst 6605,14 euro bijeen! Een super resultaat! Een dikke dankuwel aan alle leerlingen en juffen en meesters van de Rozenkransschool! En een extra merci aan Mats en zijn ouders om de actie in gang te steken!
De heer Philippe Deroos draagt Hand in Hand een warm hart toe. Zijn beslissing kwam na een info-avond over reuma in Sijsele. Hij schonk, in het bijzijn nieuwe Brugse burgemeester Dirk De Fauw,1000 euro aan het FWRO ten voordele van wetenschappelijk onderzoek en de sensibilisatie van reuma. Dikke merci!