Nieuws

,
De ganse maand september is er een tentoonstelling van de kalligrafiewerken van Cecile Verdonck in de abdij van Dendermonde tvv HiH. Kom zeker een kijkje nemen. De abdij is open van 14-17uur Ingang Liturgisch Centrum LKD Dijkstraat 32-34, 9200 Dendermonde
, , , , , ,
Op 24 april was er, in het Cultuurfabriek van Sijsele, een boeiende infoavond over reuma. Gegeven door dokter Carron, dokter Van Praet en dokter Maeyaert. Alle opbrengsten van deze avond gingen integraal naar het Fonds voor Wetenschappelijk Reuma Onderzoek.
Patrick Van Craenenbroeck is een kunstenaar met het hart op de juiste plaats. Hij creëerde in 2014 de Hand in Hand Award voor de nationale sensibilisatiecampagne tegen reuma. Patrick helpt nog steeds mee om reuma in de kijker te zetten oa. via zijn nieuwe website, ga zeker een kijkje nemen. Zijn kunstwerken zijn fantastisch!
,
Een fantastisch initiatief van Bea Boone & Jo De Bruyne dat maar liefst €3320 heeft opgebracht voor het Fonds voor Wetenschappelijk Reumaonderzoek. Bedankt voor jullie steun!