Nieuws

In Berlare is voor de vijfde keer op rij de solidariteitsprijs uitgereikt in de Dreef in Berlare. Deze prijs wordt gegeven aan een persoon of groep die zich belangeloos inzet voor de medemens. Dit jaar ging de prijs naar Cécile Verdonck. Cécile zet zich al jaren in voor het Fonds voor Wetenschappelijk Reumaonderzoek, ze maakt kalligrafische tekeningen en exposeert op verschillende locaties.
Ludo Modelo, Kristof Donckels en Kkamila zijn 3 kunstenaars die door Art Director Karlen Crea van “Siësta Beach” in Knokke zijn gevraagd om dezer dagen aan een live project BEAT(ch) ART te werken ten voordele van Hand in Hand, Samen tegen Kinderreuma!
,
Zaterdag liep Werner Van Assche een halve marathon in het Hallerbos ten voordele van Hand in Hand! Een dikke merci en proficiat met deze prachtige prestatie!
Trek een sprintje naar www.tungrirun.be en schrijf je in voor de 30ste editie van #Tungrirun19 in Tongeren op 1mei! De opbrengst gaat dit jaar naar Hand in Hand, Samen tegen Reuma! Zet je sportschoenen maar al klaar! :) Onze peter Axel Daeseleire zal er ook bijzijn.