Reportage over de opnames voor de BAN door regisseur Axel Daeseleire

BAN Samen tegen kinderreuma

Neem een kijkje achter de schermen van de eerste opnames van onze Boodschap van Algemeen Nut over Kinderreuma, het spotje wordt uitgezonden op Eén van 12/9/2016 tot 19/09/2016. De regie wordt door niemand minder dan Axel Daeseleire gedaan.

Een deel van de opnames voor deze spot gebeurden donderdagmiddag in het “Prinses Elisabeth Ziekenhuis “ aan het Gentse UZ. Eerder werden op een andere locatie al scènes met een luchtballon ingeblikt en in de namiddag stonden er nog opnames in een school in Booischot gepland. Het productiehuis “ Avatar Media “, met Ray Leemans en Tom Verschraegen aan het roer, spaarde kosten nog moeite, want er komen zelfs helikopterbeelden aan te pas.

Het spotje staat volledig in het teken van kinderreuma, wetenschappelijk onderzoek blijft noodzakelijk om deze kinderen een comfortabel leven te kunnen garanderen. Kom op 11 september voor het eerst de spot bewonderen tijdens ons benefietconcert ten voordele van Kinderreuma! Tickets zijn beschikbaar op tickets.rcaalter.be

Bekijk ook de reportage van RTV: rtv.be/artikels/booischotse-schoolkinderen-spelen-mee-campagnefilm-over-reuma-a26763